Formålet er rådgivning og støtte til udsatte unge

Hos ​Bo-Selv er vores formål blandt andet at tilbyde rådgivning og støtte til udsatte unge. Det overordnede formål med vores opholdssted er være den sidste anbringelse og det sidste opholdssted frem mod en selvstændig tilværelse som yngre voksen.

Vores beboere er typisk unge mellem 12 og 23 år, der har oplevet en turbulent opvækst med mangelfuld skolegang og ressourcesvage forældre, der ikke har magtet at tilbyde en basal omsorg for deres børn. Disse unge har derfor brug for støtte og rådgivning.

Udsatte unge mellem 14 og 23 år kan få støtte og rådgivning

​Vi tilbyder flere former for botilbud, hvor de tre afdelinger er konkrete opholdssteder for udsatte unge, der har brug for støtte, vejledning og rådgivning. To af disse afdelinger er for udsatte unge mellem 12 og 23 år, mens den tredje er for unge, der har svære psykosociale vanskeligheder, der kan udtrykke sig i for eksempel kriminalitet, vold og misbrug.

Derudover har vi en afdeling for udeboende, der har brug for støtte og rådgivning i deres egen bolig. Denne afdeling fungerer også som udslusning fra de andre afdelinger. Dertil kommer, at vi kan tilbyde anbringelsesforebyggende indsatser og ungestøtte. Formålet er her at hjælpe den unge med støtte og rådgivning i sit eget eller sit nye miljø.

Ring for at høre om mulighederne for rådgivning og støtte

​Du kan ringe til Fonden Bo-Selv i Herning på telefon 29 29 30 33, men du kan også skrive til os på bent@bo-selv.dk, hvis du vil høre mere om vores formål, herunder om vores rådgivning og støtte af unge udsatte, eller hvis du selv har brug for hjælp.​

Fonden Bo-Selv​

CVR: 35312811

Industrivej Syd 13 B 

Telefon: 29 29 30 33

E-mail: bent@bo-selv.dk